Oppdal vgs > Fagtilbud > Idrettsfag

Idrettsfag

Personlig utvikling og mestring. Gode opplevelser du aldri glemmer! JPG image, 225 x 225

Du som velger idrettsfag bør være glad i trening og fysisk aktivitet, men du må også like å arbeide med teoretiske fag. Utdanningsprogrammet har som formål å gi elever med interesse for idrett en allsidig idrettsutdanning og gi konkurranseutøvere mulighet til å kombinere utdanning og idrett på høyt nivå.

Vil du oppleve mestring, utfordring og flotte turer? Da er idrettsfag noe for deg!

Utdanningsprogram for idrettsfag gir generell studiekompetanse og mulighet for videre studier ved høgskoler og universiteter. Det gir deg også et godt grunnlag for å ta deg trenerjobb og en videre trenerkarriere.

Oppdal har spesielt gode vilkår for ski og friluftslivmuligheter, I tillegg er det stor fotballinteresse som skolen også imøtekommer. Følgende tilbud gis på OVS.

• Alpint (landslinje), Spisset toppidrett i samarbeid med Olympiatoppen
  • Freeski (landslinje), samarbeid med Oppdal IL freeski
  • Friluftsliv
  • Fotball