Oppdal vgs > Tjenester > IKT-tjenesten

IKT-lærling:    Adel Ali Mohammedsaied, tlf.: 413 68 700

IKT-reglementet finner du her :Ikt-reglement.doc

Praktiske opplysninger om IKT

Ved skolestart får elevene tilsendt brukernavn og passord på SMS eller ved kontakt med IKT-tjenesten.Det oppgitte passordet kreves endret ved første pålogging.

Dersom en elev glemmer sitt passord kan IKT-tjenesten ved skolen hjelpe til med å opprette nytt passord. Det er ikke tillatt å benytte andre elevers brukernavn og passord.

Utskrift og kopiering

I utskriftssystemet SafeQ gis elevene tilgang til et gitt antall gratis kopier. Disse kopiene er beregnet til å kunne dekke elevenes kopi- og utskriftsbehov gjennom 3 skoleår. Elever kan benytte 3 multifunksjonsskrivere som står i korridorene.

Trådløst nettverk
Skolens trådløse nettverk gir tilgang til internett fra alle klasserom og fellesarealer.

It's learning
Dette er læringsplattformen som nå brukes ved alle videregående skoler i Sør-Trøndelag fylkeskommune.

Vis flere